test

HOT
NEWS

SPELREGELS STEMPELKAART

10-04-2015

Vandaag is het 70 jaar geleden, dat de bevlogen kunstenaar H.N. Werkman kort voor de bevrijding van Groningen in Bakkeveen, werd geëxecuteerd door de Duitse bezetter. Zijn sterfdag is de start van Werkman 2015. 

In de stad en provincie zijn programmaboekjes verspreid, onder meer te verkrijgen bij Groninger Museum. Aan deze programmaboekjes hebben we een stempelkaart toegevoegd: met drie verzamelde stempels, maak je kans op een leuke ‘Werkmangadget’! Net als bij andere acties, kent ook deze stempelactie actievoorwaarden. We hebben ze op een rijtje gezet:

VERZAMEL 3 STEMPELS
Elke Werkmanactiviteit heeft een eigen stempel. Wanneer je drie ‘unieke’ stempels hebt verzameld, kun je in aanmerking komen voor een ‘Werkmangadget’;

OP = OP
De oplage van de verschillende gadgets is beperkt. We stellen beschikbaar:

  • 20x het boek ‘Werkman. Leven & Werk’
  • 30x het boek ‘Onder de weg en over de locht’
  • 40x het boek ‘De Omslag’ van Barbara Stok
  • 60x CD WERKMAN van Meindert Talma en Melisma Saxophone Quartet

1 GADGET PER GEZIN/POSTADRES
Per gezin of postadres kan één stempelkaart worden ingeleverd;

PROCEDURE
We verzamelen tot 1 juli de stempelkaarten in de speciale Werkman2015 installatie in de hal van het Groninger Museum. Na 1 juli krijg je per mail/brief bericht of je voor één van de gadgets in aanmerking komt, en waar je deze kunt ophalen. We gaan zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om, ze worden enkel voor deze actie gebruikt.

Wij wensen je veel plezier met het verzamelen van de stempels!